Ajankohtaista

Tiedote tutkimukseen osallistuville odottajille 24.8.2023

Olemme viime päivinä havainneet Fitrockr-sovelluksen teknisessä tietoturvassa puutteita. Tämän vuoksi olemme päätyneet keskeyttämään sovelluksen käytön, vaikka selvitysten perusteella tutkimukseen osallistuvien tiedot eivät ole vaarantuneet. Tarvittaessa saat lisätietoja asiaa koskien: tutkimushoitaja Jaana Palukka (045 278 3969) tai professori Katri Räikkönen (040 5121469).

Tunnista raskausajan masennus

Raskaus saattaa herkistää mielialaa ja lisätä unentarvetta. Jatkuva alakuloisuus ja väsymys voivat kuitenkin kieliä masennuksesta. Katso oirelista ja tunnista raskausajan masennus!

Ilo Odottaa -tutkimus laajenee! Odottava äiti, tule mukaan tutkimukseen

Ilo Odottaa -tutkimus laajenee Kuopioon, Lohjalle ja Keski-Uudenmaan alueelle. Mukana on jo 58 Ilo Odottaa -neuvolaa! Odottava äiti, tule mukaan tutkimukseen, jossa seulomme masennusta ja selvitämme nettiterapian hyötyjä masennusoireista kärsiville odottajille. Tutkimuksen avulla pyrimme vahvistamaan äitien ja lasten terveyttä ja hyvinvointia raskausajasta alkaen. Voit osallistua tutkimuksen masennusoireita seulovaan vaiheeseen, jos asut jollakin seuraavista alueista: Helsinki, […]